Web
Analytics
DISTRIKTET / DISTRIKTSGUVERNØR 2019-20


DISTRIKTSGUVERNØR ELECT (DGE) 2019-20, BAARD LUND

Vår kommende Guvernør for Rotary året 2019-20, Baard Lund, har vært medlem av Rotary fra 2013. Han er medlem av Nordstrand Rotaryklubb. Baard var klubbens President i 2015-16, og har hatt flere aktive roller i klubben siden han ble med.

Han har også i 2 år ledet klubbens største arrangement: Finalekonkurranse for unge musikalske utøvere, et arrangement som hadde sitt 10 års jubileum i 2017, og som har høstet stor nasjonal anerkjennelse.


Baard er medeier, grunder og aktiv Partner i Rådgivningsselskapet Kaluna AS, et selskap han startet sammen med 2 andre kollegaer i 2009. Han har eierskap i flere selskaper som han selv er aktive i, både som eier, styrerepresentant og med aktiv tjeneste.

Baard har også hatt mange verv innenfor norsk idrett, både som utøver, trener, leder av forskjellige klubber innen Langrenn, Skiskyting og Fotball.

Han er gift med Marianne og har 3 voksne barn, Magnus, Henriette og Haavard. De to eldste er ferdige med sin utdannelse og har jobber i Oslo, mens yngstemann er i Bergen, nettopp startet på sin 3 eller 5 års utdannelse innen Økonomi.

rotary på sosiale medier

(trykk på knappene under)

Kontaktinformasjon til distriktsstab og -råd

guvernørens årshjul

RI-presidentens TEma 19-20

Nyhetsbrev zone 17 & 18

CDS Newsletter 

distriktshåndboken 19-20

Rotary håndboken (norfo)

Lovrådet 2019 - Del 1 - Del 2

ROTARACT NORGE 

ROtary Norge (NORFO)

Kristiania rotaractklubb

Rotary på YouTube

ROTARY LEADER

THE ROTARIAN

           

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer