Web
Analytics


House of Friendship

House of Friendship(HoF) «betyr» å vise frem hva vi faktisk gjør på Rotary-konferanser og andre møtesteder, dvs. innsatsen som medlemmene og klubbene gjør i tråd med Rotary’s oppfordring: «Be the insiration». Tiltak som kan spenne fra små lokale prosjekter til store internasjonale satsinger. Det er summen av alt dette – med og uten finansiell støtte fra TRF (The Rotary Foundation) – som viser Distriktets engasjement.

Vi har en spennende liste over prosjekter i Distriktet vårt – kfr hjemmesiden vår – men la oss vise dem frem for omverden! Men også til inspirasjon for andre klubber som lurer på hva de eventuelt skal engasjere seg i. Eller som kan ha lyst til å delta i et prosjekt som trenger ytterligere finansiell støtte. Og det uten at giver-klubben i utgangspunktet behøver å engasjere seg i selve prosjektutviklingen, men som likevel kan gi dem mye innsikt og erfaring for eventuell satsing i egen regi senere. 

På årets Distriktskonferanse har vi god plass til å eksponere klubbenes prosjekter – så hvorfor ikke delta!  Trenger dere en roll-up, det koster kun 1.500,- kroner + mva å lage en. (Kontakt Distriktets Materialforvalter, Erik Brynildsen via hans mail - erik@serigrafi.com ). 

Har du spørsmål så ring til ansvarlig for HoF på Distriktskonferansen:

                        Harald Bjørgo på tlf. 950 78 373, evt mailharald.bjorgo@hadeland-energi.net 


Påmeldingsskjema (frist for påmelding fredag 12. oktober 2018)
Invitasjon til House of Friendship 15. juli 2018


rotary på sosiale medier

(trykk på knappene under)

distriktshåndboken 18-19

Rotary håndboken (norfo)

distrikter i norge

guvernørens månedsbrev

klubboversikt

Lovrådet

NORFO

Rotary på YouTube

ROTARY LEADER

THE ROTARIAN

Convention hamburg 2019

           

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer