shopify site analytics

Medlems- og mangfold komitéen D2310 utgir 2 ganger årlig en oversikt over tilgjengelige interessante foredrag.

Denne oversikten vil om kort oppdateres med nye foredrag. Deriblant også med foredragsholderne som innledet Nordstrand Rotary Klubb serie for å få flere kvinner i klubben.

Medlems- og mangfold komitéen D2310 utgir 2 ganger årlig en oversikt over tilgjengelige interessante foredrag. Denne oversikten vil om kort oppdateres med nye foredrag. Deriblant også med foredragsholderne som innledet Nordstrand Rotary Klubb serie for å få flere kvinner i klubben.
Hadde din klubb det ene eller andre interessante foredrag som du mener også kan ha interesse for andre klubber hører vi mer enn gjerne fra deg.
Vi vil gjerne avslutte med Eivald M Q Rørens ord:
"Jeg er av den mening at en klubbs Foredragsprogram er av meget stor betydning for klubbens attraktivitet, naturligvis for eksisterende medlemmer, men i særdeleshet for potensielle yrkesaktive medlemmer. Programmet er selve «gulroten» for de fleste nye medlemmer. Det er noen andre faktorer som også teller, som f.eks. møtetidspunkt, sosialt klima, bekjente, osv., men foredragene er avgjørende. Uten et tiltrekkende program tror jeg rekruttering til en klubb blir meget tung. Denne betydning er nok undervurdert. Det som engasjerer yrkesaktive medlemmer må derfor tillegges stor betydning".

                                      

 

Sosiale medier

Vil du følge Stig i hans år blogger han på :
            
 

 

 

 

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer