shopify site analytics

Nytt fra Guvernøren

«Guvernør Stig vil ikke benytte seg av de tradisjonelle månedsbrev i året som kommer, men vil skrive blogg om aktuelle Rotary-temaer. Dette for også å rekke ut over leserskaren til månedsbrevene som i første rekke har vært til innvortes bruk for Rotarianere. Du finner bloggen ved å benytte følgende link   -  https://guvernorbloggen.blog/.

Interne meddelelser fra guvernøren (og hans distriktsråd) vil komme som Nytt fra guvernøren – nyhetsbrev via epost. Det første finner du her.
I Rotaryåret 2017/18 vil distriktet i langt større grad benytte seg av sosiale medier – i første rekke Facebook. Vi må erkjenne at vi lever i den fjerde industrielle revolusjon – denne sammensmeltingen av vitenskapelige fremskritt. Teknologien er et kraftig verktøy for å knytte oss til et mye større publikum, og å få enda større innflytelse i vårt andre århundre. Dette må vi lære mer om og nyttiggjøre oss. Følg gjerne regelmessig med på f.eks. hjemmesiden vår, hjemmesiden til Rotary International, Facebook, Twitter eller Instagram hvor det allerede i dag finnes mye interessant for rotarianere.»

Nyhetsbrevet finner du ved å trykke på headingen under her  -

                     

 

 

 
Oslo Rotary Klubb arrangerer kurs i klassisk musikk for 22. gang !

12. august 2016

Oslo Rotary Klubb arrangerer kurs i klassisk musikk for 22. gang !

Kursleder er, også dette året, professor og musikk historiker Harald Herresthal, som legger til rette et kurs med gode krefter innen musikkens verden.

DISTRIKTETS ROTARYAKADEMI I GANG MED INTRO.SEMINARER

7. januar 2015

DISTRIKTETS ROTARYAKADEMI I GANG MED INTRO.SEMINARER

Rotaryakademiet er klar til oppstart.

Sosiale medier

Vil du følge Stig i hans år blogger han på :
            
 

 

 

 

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer