shopify site analytics

Guvernørbesøket var denne mandagen kommet til Akersborg Rotary.

Klubben møtes mandager kl 16.30 i Odd Fellow gården i Oslo.
I alle våre 66 år (vi ble tablert i 1951) har vi hele tiden forsøkt å avspeile samfunnet gjennom våre foredragsholdere og de temaene de har formidlet til oss, forteller klubben.
Vi har hatt besøk av ledende politikere fra de ulike partier, stortings-representanter, professorer og ledere fra utdanningsinstitusjoner, forfattere, musikere, skuespillere, ledere og fagfolk fra de forskjellige yrker, redaktører og journalister fra TV, radio og trykte medier bare for å nevne noen.
Felles for dem alle er at de har formidlet aha-opplevelser til oss fra sin kunnskapsflora, noe som har gitt og gir oss dypere innsikt i det norske samfunnsliv og ikke minst i andre land og samfunn, som jo har kommet mye nærmere oss enn det vi kunne ane for bare et par generasjoner siden. Programmet for høsten 2017 vil utvilsomt gi oss ny innsikt i dagsaktuelle temaer.
Klubben er særlig engasjert i prosjekter rettet mot ungdom:
"FRAMTIDSVALG" er et nytt kursopplegg for dem som er usikre på hva slags utdanning de skal velge. Det finnes et hav av muligheter der ute, men hva er egentlig riktig for den enkelte? Det er det vi hjelper ungdom til å finne ut av.
Akersborg Rotary Klubb er med og støtter Seiltoktprosjektet. Målgruppen er ungdom mellom 18 og 24 år som har en traumatisk oppvekst. Utvelgelsen av ungdom som blir med på seiltoktprosjektet skjer i samråd med institusjoner som Boenheten, Voksne for Barn, Barnevernet og foreningen Sykehusbarn. Når deltagerne er klare, velges veiledere fra Rotary-klubbene. Disse skal ha løpende kontakt med deltagerne gjennom hele prosjektet, være mentorer og gi råd i det meste; sosiale utfordringer, utdannelse, samfunnsrelaterte spørsmål m.m.Klubben har også nettopp gjennomført et vellykket skoleprosjekt i Syria.

                                           


 

Sosiale medier


 

     

 

 

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer