Web
Analytics

Julestemning på Wøyen Gård under Guvernørbesøket i Kolsås Rotaryklubb tirsdag 5. desember.

Kolsås Rotary Klubb er en klubb med tradisjoner, som engasjerer seg i distriktets fremtid og utvikling.
Når medlemmene møtes på tirsdager, er det i vennskap mellom personer fra forskjellige yrker og bransjer.
Klubben ønsker å være et naturlig førstevalg for samfunnsinteresserte kvinner og menn i sitt område, som har lyst til å prioritere et stimulerende fellesskap utenom jobben. I tillegg til et sosialt nettverk vil du knytte relasjoner med andre personer som både kan gi deg personlig påfyll, og som du kan ha glede og nytte av å kjenne i forbindelse med jobben din.
Klubben har mange medlemmer med erfaring og kompetanse i å skape vekst og utvikling.
Klubben fokuserer på positiv skapervilje og optimisme, og i tiden som kommer har de mange spennende foredragsholdere som er ressurspersoner med engasjement og fremtidstro.
Klubben viser stort engasjement. Når Kolsås Rotaryklubb til våren arrangerer konsert med H. M. Kongens Gardes Musikkorps i Bærum Kulturhus, er det 14.gang dette går av stabelen.
I fjor medvirket også Bærum Symfoniorkester. Dirigent for begge orkestre og glimrende konferansier var også i år major Eldar Nilsen, som i sommer gikk av med pensjon som dirigent for Gardemusikken.
I år var konserten utsolgt flere uker i forveien, og salen var fylt til siste plass. Både Gardemusikken og Bærum Symfoniorkester opptrer gratis, og hele overskuddet går uavkortet til gode humanitære formål.
Hvert år samler klubben også årets kull på 25 Rotary utvekslingsstudenter til et innholdsrikt program i Bærum og i Oslo, bl.a med besøk under Holmenkollsøndag.
Klubben har mange sosiale møteplasser som fremmer vennskapet og som gjerne er limet i foreningsvirksomheten.

     


 

Sosiale medier

ledigE stillinger/verv

Klubboversikt og klubbinformasjon

 

     

 


 

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer