Web
Analytics

Vår innkommende Guvernør sender sin julehilsen

Guvernøren for det innkommende Rotary året, Svein Eystein Lindberg, sender julehilsen til sine kontakter i Rotary.

Gode påtroppende Presidenter og Rotaryvenner.

Nå er det snart slutt på 2017 og et halvt år igjen til du overtar som President i egen klubb. I løpet av det kommende halvåret er det forberedelser å gjøre og møter å delta på. Vi møtes på Sundvolden Hotell for PETS og Distriktstrening allerede 10. og 11. mars 2018. La gjerne dine viktigste tillitsmenn få informasjon om datoene allerede nå for på Distriktstreningen skal vi være mange. Jeg har lagt ved siste programutkast for dagene slik at du kan se våre foreløpige planer. Det er en god komite som arbeider med å gjøre finishen på dagene slik at dette skal bli gode dager for læring å nettverks- bygging i god Rotary ånd.

Komiteen som arbeider med Distriktskonferansen begynner også å få detaljene i programmet på plass. Allerede nå har vi på plass svært spennende foredragsholdere. Vi kommer til å slippe litt nyheter ut over våren, men foreløpig har vi kortene litt tett til brystet. 

For min del er arbeidet allerede godt i gang. Tillitsmannsapparatet er nesten på plass, men om det er noen der ute som har forslag til kandidater til AG i begge Oslo-regionene + Bærum så tar jeg mot god eforslag med åpne armer.

International Assembly i San Diego er første programpost i 2018. Allerede midt i Januar så er det en intens uke med Rotary i fokus. En spennende tur som det er store forventninger til J. Dette vil du få høre mer om på PETS. 

Nå benytter jeg anledningen til å ønske deg og din familie en Riktig God Jul og et spennende og morsomt Nytt År!

                          

 Med vennlig hilsen

Svein Eystein Lindberg

DGE District 2310

 

Sosiale medier

ledig stilling i norfo

Klubboversikt og klubbinformasjon

 

     

 


 

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer