Web
Analytics

Velkommen til et nytt og givende år i Rotary.

Denne våren skjer det også mye spennende i vårt distrikt.

Allerede 18. og 19.januar får vi besøk av Fredsstudentene fra Uppsala og Bradford University.
PETs og Distriktstrening arrangeres 10-11.mars. RYLA kommer 13.-15 april.
Vi skal gjennomføre Club Visioning i den første klubb i vårt distrikt.
Vi skal også lære opp instruktører til Rotary Leadership Institute, - og forhåpentligvis gjennomføre opplæring for det første kullet denne våren. Dette for å nevne noe.
Ute i klubbene er det også stor aktivitet som det blir spennende å følge. Mange arrangementer står for døren.
Nesbyen Rotary klubb arrangerer f.eks. tradisjon tro Wintercamp for utvekslinsstudentene i Norge i Hallingdal 3. til 9 februar.

Jeg avsluttet 2017 med et blogginnlegg om Rotary`s fredsskapende virksomhet. Et litt dystert perspektiv på verden, men også en glede over at vi er del av en organisasjon som virkelig gjør en forskjell der ute. Og med et håp om at vi i felleskap også kommer frem til et fredsbyggende prosjekt å samles om i Norge. Dette og de andre innleggene mine finner du på Guvernørbloggen: https://guvernorbloggen.blog/

I 2017/18 utfordrer vi klubbene til å ta i bruk nye styringsverktøy, dra fordeler av nye rammebetingelser, samt å sette seg konkrete mål innenfor rammen av Rotary`s strategiske prioriteringer.

Sist år registrerte vi i Rotary 30.000 ulike prosjekter og 24,3 millioner frivillige timer for å gjøre en forskjell i verden – lokalet og rundt om i verden. Det er formidable tall. Pass på at også din klubb registrerer sine aktiviteter i Club Central. På den måten kobler du klubben til resten av Rotary verden, og er med på å vise hvilken formidabel kraft som ligger i vår organisasjon. På min rundtur i klubbene har jeg blitt imponert over aktivitetsnivået også i vårt distrikt.

Bruk gjerne årsskiftet til igjen å se litt på våre strategiske prioriteringer for 2017/18, og hvordan klubben din har levert første halvår. Les gjerne en gang til det jeg ved begynnelsen av året skrev på bloggen om våre prioriteringer: https://guvernorbloggen.blog/2017/07/30/vare-strategiske-mal/#more-115

Er det behov for justeringer og fornyet innsats? Om det var en ting jeg skulle ønske meg for det nye året, måtte det være at mange av våre klubber kunne tenke litt mer ambisiøst når det gjelder medlemsvekst. Større nettverk og flere hjelpende hender er med på å styrke Rotary. Det er svært mange der ute som vil ha meget godt av å trekkes inn i vårt fellesskap.

Med gode Rotaryhilsener

Stig Asmussen
Guvernør
                                                                                                                    

 


 


 

Sosiale medier

ledig stilling i norfo

Klubboversikt og klubbinformasjon

 

     

 


 

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer