Web
Analytics

Eiksmarka Rotary Klubb arrangerer Rotary Yrkesforum

Denne gang er temaet «MORGENDAGENS YRKER OG KOMPETANSE»
Følgende melding er kommet fra klubben om dette arrangementet -

Kjære Rotaryvenner,
Tirsdag 29. mai er det igjen Eiksmarka Rotary Yrkesforum.  Denne gang er temaet «MORGENDAGENS YRKER OG KOMPETANSE».  Vi begynner kl. 18:00 til kl. 19:30.  Innleder er høyskolelektor Tor Haugnes fra Handelshøyskolen BI, institutt for strategi og entreprenørskap.  Han kan mye om og underviser i entreprenørskap og krav til ny kompetanse. 

Panelet består av Anneli Skudal og Jens Chr. Brynildsen.  Anneli er siviløkonom og daglig leder i Next2Five som driver med analyse og beskrivelse av fremtidig kompetanse i arbeidslivet, scenarioutvikling og livslang karriereplanlegging bl.a.   Se lenken til hjemmesiden:  https://next2five.no/en/ . Jens Christian er høyskolelærer i Embedded Systems og Machine to Machine Communications, han lager internett-tilkoblet elektronikk og er en av dem som driver Hackerspacet/Makerspacet Bitraf i Oslo Sentrum.  Hans egen blog er :  http://flashgamer.com.   

Hvilken kompetanse krever morgendagens yrker?  Teknologi og økt mobilitet i arbeidslivet stiller utvilsomt nye krav… Hva er realistisk og hva er teknologiske luftslott?  Vedlagt flyer. 

Vi holder til i Eiksmarka Velhus, Niels Leuchs vei 40, Eiksmarka – samme hus som Eiksmarka Bibliotek.  HJERTELIG VELKOMMEN!

Med Rotaryhilsen

Per

 

rotary på sosiale medier

(trykk på knappene under)

distriktshåndboken 18-19

Rotary håndboken (norfo)

distrikter i norge

guvernørens månedsbrev

klubboversikt

Lovrådet

NORFO

Rotary på YouTube

ROTARY LEADER

THE ROTARIAN

Convention hamburg 2019

           

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer