Web
Analytics

«Sinatra og Count Basie» i Østerås kirke 18. oktober 2018

Eiksmarka Rotaryklubb har gleden av igjen å ønske velkommen til jazzkonsert Sinatra og Count Basie med Ingar Kristiansen og FSO Storband i Østerås kirke torsdag 18. oktober kl. 19.00.

Ingar Kristiansen er kanskje Norges fremste tolker av Frank Sinatras repertoar.  I ryggen har han han et storband bestående av godt voksne musikere, som er oppvokst med Count Basie’s musikk og kjenner den bedre enn de fleste.

Ingar Kristiansen fikk sitt gjennombrudd som Sinatra-tolker på 90-tallet, da han etablerte bandet «The Sinatra Songbook». Siden har han gjort hundrevis av konserter og turneer over hele landet i tillegg til plateinnspillinger og TV-overføringer.

FSO Storband har klassisk storbandbesetning. Kjernerepertoaret er hentet fra jazzens klassiske storbandtradisjon, som musikerne presenterer med en felles stilforståelse som de etter hvert er bortimot alene om her i landet.  Mange av dem har lang erfaring på profesjonelt plan. Det betyr ikke minst at bandet har gode solister i samtlige seksjoner.  FSO Storband ledes av Kjell Olav Martinsen.

Inntekten av konserten går til Eiksmarka Rotaryklubbs ungdomsarbeid med Ungt entreprenørskap, ungdomsutveksling, RYLA - Rotarys lederseminar for unge - og hjelp til integrering i nærområdet for ungdommer fra Afghanistan, Egypt og Eritrea i samarbeid med Bærum Kommune.

Eiksmarka Rotaryklubb ønsker velkommen til et swingende Sinatra og Count Basie-program i Østerås kirke med Ingar Kristiansen og FSO Storband!  Billetter ved inngangen eller fra klubbens medlemmer.

                                      
 

rotary på sosiale medier

(trykk på knappene under)

distriktshåndboken 18-19

guvernørens månedsbrev

klubboversikt

NORFO

Rotary på YouTube

Convention hamburg 2019
                   

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer