Web
Analytics

Countdown to History - District 2310

Distrikt 2310 har i år, i likhet med de senere år, besluttet å gi USD 7 500,- til PolioPlus. Sammen med TRF World Fund og Bill & Melinda Gates Foundation blir vårt bidrag på tilsammen USD 45 000,-.


Årlig gir klubber og medlemmer av Rotary pengegaver til The Rotary Foundation (TRF). Dersom gaven gis til det årlige fond (Annual Fund) så vil distriktet tre år etter at vi har donert våre pengene, få 50 % i retur. Disse midlene igjen deles i to. En halvpart kan benyttes til å støtte District Grants fra de klubbene som har gode prosjekter som kvalifiserer til støtte. I år har utgjør dette mer enn USD 16 000,-. Den andre halvparten tilføres et fond som heter District Designated Fund og av dette fondet kan vi bruke midler til å støtte:

  1. Global Grant prosjekter som er initiert fra klubbene
  2. Gaver til andre områder av som Rotary Peace Fellows og PolioPlus.

 

Distrikt 2310 har i år, i likhet med de senere år, besluttet å gi USD 7 500,- til PolioPlus. Sammen med TRF World Fund og Bill & Melinda Gates Foundation blir vårt bidrag på tilsammen USD 45 000,-.

 

Antall poliotilfeller har i år vært økende og det er god grunn til fortsatt å holde trykket på bidrag til dette som er The Rotary Foundation og Rotarys viktigste prosjekt.


 

rotary på sosiale medier

(trykk på knappene under)

Kontaktinformasjon til distriktsstab og -råd

guvernørens årshjul

RI-presidentens TEma 19-20

Nyhetsbrev zone 17 & 18

CDS Newsletter 

distriktshåndboken 19-20

Rotary håndboken (norfo)

Lovrådet 2019 - Del 1 - Del 2

ROTARACT NORGE 

ROtary Norge (NORFO)

Kristiania rotaractklubb

Rotary på YouTube

ROTARY LEADER

THE ROTARIAN

           

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer