Web
Analytics

Kristiania Rotaractklubb chartret

Kristiania Rotaract klubb er chartret

Vi er alle i distrikt 2310 stolt  over at - Kristiania Rotaractklubber etablert og chartret den 20. januar 2020 i Oslo. Enhver Rotaract klubb skal ha en fadderklubb. Det er Oslo Nord Rotaryklubb som er fadderklubb, her er samarbeid viktig og et element for at Rotaract skal kunne utvikle seg og holde høy kvalitet både i drift og aktiviteter. 

Kristiania Rotaractklubb har som mål å skape økt samfunnsengasjement, utvikle ledere for fremtiden og å være en arena for nettverk blant unge. Klubben er selvstendig og arrangerer egne møter med  foredragsholdere, iverksetter aktiviteter og kunnskapsutveksling m.m.

Det er distriktstyrets mål at antall Rotaractere skal øke med 100% innen 2022. Ved etableringen av Kristiania Rotaractklubb har vi nådd det målet i Norge da vi har gått fra        Roua Al-Toma, klubbens første president  med Tor Steinsrud en til  to klubber i Norge.  

Rotaract er en fult ut integrert del av Rotary og det finnes 10 904 klubber over hele verden med 250 800 medlemmer. Klubben er for unge mennesker med ulik studiebakgrunn og yrkeserfaring. Rotaract tilbyr sine medlemmer mulighet for personlig utvikling og bred samfunnsinnsikt gjennom et stort internasjonalt nettverk.


   

  


 

 

rotary på sosiale medier

KRISTIANIA ROTARACTKLUBB

(trykk på knappene under)

Kontaktinformasjon til distriktsstab og -råd

guvernørens årshjul

INFORMASJONSBREV 


RI-presidentens TEma 19-20

distriktshåndboken 19-20

Rotary håndboken (norfo)

ROtary Norge (NORFO)


Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer