Web
Analytics


DISTRIKTSGUVERNØR ELECT (DGE) 2019-20, BAARD LUND

Vår kommende Guvernør for Rotary året 2019-20, Baard Lund, har vært medlem av Rotary fra 2013. Han er medlem av Nordstrand Rotaryklubb. Baard var klubbens President i 2015-16, og har hatt flere aktive roller i klubben siden han ble med.

Han har også i 2 år ledet klubbens største arrangement: Finalekonkurranse for unge musikalske utøvere, et arrangement som hadde sitt 10 års jubileum i 2017, og som har høstet stor nasjonal anerkjennelse.


Baard er medeier, grunder og aktiv Partner i Rådgivningsselskapet Kaluna AS, et selskap han startet sammen med 2 andre kollegaer i 2009. Han har eierskap i flere selskaper som han selv er aktive i, både som eier, styrerepresentant og med aktiv tjeneste.

Baard har også hatt mange verv innenfor norsk idrett, både som utøver, trener, leder av forskjellige klubber innen Langrenn, Skiskyting og Fotball.

Han er gift med Marianne og har 3 voksne barn, Magnus, Henriette og Haavard. De to eldste er ferdige med sin utdannelse og har jobber i Oslo, mens yngstemann er i Bergen, nettopp startet på sin 3 eller 5 års utdannelse innen Økonomi.

KRISTIANIA ROTARACTKLUBB

distriktsinformasjon:

Informasjonsbrev 
Arrangementer  og PETS nettmøter
Distriktsmøter
CDS-Newsletters

Rotary NOrge NORFO

Loading RSS...

Rotary international

Loading RSS...

Distriktskonferansen 2020
24. okt. 2020, 09.00 - 17.00

Stedet er Drammen. Datoen er sammenfallende med FN ...

Les mer