Web
Analytics

Guvernøren presenterer oppdatert distriktshåndbok 2019-20

Den nye distriktsadministrasjonen har oppdatert og distribuerer versjon 1.0 av distrikthåndboken for perioden 2019-20. Oppdateringene består av informasjon fra Rotary International, kontaktdetaljer til nye tillitspersoner.


For perioden 2019-20 er mottoet «ROTARY CONNECTS THE WORLD». Du kan lese mer om temaet på nettsiden sidene under menyvalget Klubbstøtte/ Profilering av Rotary/RI-presidenten tema 2019-20.

Den nye distriktsadministrasjonen har oppdatert og distribuerer versjon 1.0 av distrikthåndboken for perioden 2019-20. Oppdateringene består av informasjon fra Rotary International, kontaktdetaljer til nye tillitspersoner, og oppdatering av innholdet der dette er naturlig i forhold til den nye perioden som startet 1.juli 2019.

Vi har en ambisjon om å fornye «Distriktshåndboken» i vesentlig grad i løpet av høsten.

Statisk informasjon (tidløs/fast informasjon) skal publiseres på distriktets nettsider slik at de lett kan gjenfinnes gjennom selvforklarende menyvalg og søk.

Dynamisk informasjon som er relevant for inneværende periode skal prioriteres med lenker til kompletterende informasjon inne på både Ris nettsider, Rotary Norges (Norfos) nettsider og distriktets nettsider hvor det finnes betydelige mengder informasjon.

Distriktets nettsider vil få en betydelig mer sentral rolle i kommunikasjon og informasjonsutveksling både mot klubber/medlemmer og mot omverden/potensielle medlemmer og samarbeidspartnere.

Jeg ønsker alle en flott sommer, og så barker vi løs på denne periodens utfordringer uthvilt og litt solbrent etter sommerferien!

Baard

 


 Rotary Norge på sosiale medier:


RSS Rotary i Norge

Loading RSS...

Nytt fra Rotary international

Loading RSS...

Frist forslag Distriktsguvernør 2026-2027
1. okt. 2023, 00.00 - 00.00

Alle klubb-presidenter har nå mottatt invitasjon t ...

Les mer