Web
Analytics
KURS/OPPLÆRING / CLUB VISIONING


club visioning


Club Visioning er et nytt tilbud som er under utvikling. Det er allerede prøvet noen ganger i vårt nabodistrikt D2260, mens vi i D2310 tenker å gjennomføre et pilotprogram når det er ønsket fra en klubb. Klubber som allerede nå ser at dette virker interessant, kan gjerne melde interesse via sin AG. 

Club Visioning er en strukturert prosess som skjer i en enkelt klubb i løpet av en litt lang ettermiddag, gjerne ca. 3-4 timer.

Hva vil din Rotary-klubb oppnå i de neste tre årene? Har dere visjon, konsistens og kontinuitet i planlegging og gjennomføring? Gjennomføring av en Club Visioning-prosess vil gi svar på disse spørsmålene, og mange flere. Club Visioning er langsiktig planlegging for Rotary-klubber. Målet er at de enkelte klubbene skal oppnå konsistens og kontinuitet fra år til år i sine programmer og aktiviteter. Distriktet tilbyr øvede veiledere som kommer til klubben din og bistår medlemmene med å gjennomføre en prosess. Formålet er å etablere en felles forståelse for grunnlaget for klubbens eksistens, og hvilken retning klubben skal utvikle seg i. 


 rotary på sosiale medier

KRISTIANIA ROTARACTKLUBB

(trykk på knappene under)

Kontaktinformasjon til distriktsstab og -råd

guvernørens årshjul

INFORMASJONSBREV 


RI-presidentens TEma 19-20

distriktshåndboken 19-20

Rotary håndboken (norfo)

ROtary Norge (NORFO)


Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer