Web
AnalyticsRYLA seminaret 2020!  Vi ønsker at alle klubbene i D2310 blir representert. Men, hvis en klubb ikke har egen kandidat, men kan tenke seg å støtte en, har RYLA-komiteen flere aktuelle egnede kandidater. Vi vil gjerne ha beskjed om dette så snart som mulig.  

RYLA er et seminar om ledelse og entreprenørskap for unge talenter og har vært et offisielt Rotary program siden 1971. Rotaryklubbene Bryn, Oslo Nord og Groruddalen samarbeider om årets arrangement. Stedet er Radisson Blu Hotel Alna, Tevlingveien 21, 1081 Oslo.

 Målsetningen med RYLA er å gi "morgendagens næringsliv" impulser og ideer til godt lederskap.  Samtidig gjøres deltakerne oppmerksom på Rotary og Rotaract, våre verdier og virksomhet i klubbene med tanke på at de kan være potensielle medlemmer senere. Både før og etter RYLA bør klubbene invitere sine RYLA-deltakere til klubbmøter for presentasjon og for å dele erfaringer fra seminaret.

RYLA-målgruppen er av Rotary International satt til unge talenter i alderen 18-30 år.  Vi foreslår at klubbene prioriterer å se etter kandidater som er i aldersgruppen 20-25 år, gjerne med noe arbeids- og/eller prosjekterfaring, pluss at de har et ønske om å utforske sine egne tanker om lederskap. Det er mulig å nominere familiemedlemmer, men vi oppfordrer sterkt til også å finne "ekstern" ungdom som utmerker seg på forskjellig vis. 

Praktisk info: Endelig deltakerliste vil være etablert 1. mars med etterfølgende krav om innbetaling av deltakeravgiften på kr 6 000. Deltakeravgiften dekker seminarkostnader og opphold fredag-søndag på Radisson Blu Hotel. Reiseutgifter dekkes av den enkelte deltaker/klubb. Evt. alkohol- holdige drikkevarer dekkes av den enkelte deltaker.

Med hilsen for RYLA-komiteen; 

Kjartan Eide        kjareide@online.no    mob. 906 07 390


rotary på sosiale medier

(trykk på knappene under)

Kontaktinformasjon til distriktsstab og -råd

RI-presidentens TEma 19-20

distriktshåndboken 19-20

Rotary håndboken (norfo)

Lovrådet 2019 - Del 1 - Del 2

ROtary Norge (NORFO)

Kristiania rotaractklubb

Rotary på YouTube

ROTARY LEADER

THE ROTARIAN

           

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer