Web
Analytics

ÅRETS DISTRIKTSKONFERANSE SKJER 14. OG 15.OKTOBER

Den 14 og 15 oktober møtes vi på Sundvolden Hotell til årets store happening. En Distriktskonferanse med et meget variert og innholdsrikt program du ikke bør gå glipp av- Meld deg på - NÅ!

Påmeldingsskjema Distriktskonferansen 2023 finner du her. Her er også all informasjon om ulike alternativer for oppholdet ditt.

Program for konferansen
Folder om konferansen.

SAMMEN SKAPER VI ENDRING!

NÅ er det på tide å melde seg på Distriktskonferansen 2023! Vi møtes på Sundvolden Hotell 14-15. oktober til spennende og inspirerende dager! I tillegg til innlegg og møter med engasjerte mennesker, får vi treffe utvekslingsstudentene våre. Klubbene viser fram sine prosjekter i utstillingsområdet «House of Action»! På ettermiddagen arrangerer vi Get-Together for tidligere deltakere på våre ungdomsprogrammer. Kvelden byr på nydelig middag og en forrykende konsert! Sørg for at klubben din deltar med mange (særlig nye medlemmer) og ta med deg en gjest eller to selv! Søndag fortsetter konferansen og deretter er det Årsmøte i vårt distrikt D2310 med påfølgende lunsjbuffet. Frist for påmelding (for garanterte rom) er 1. oktober. Regner med vi sees!

Vennlig hilsen  Torhild Hallre, Oslo Rotary Klubb, Distriktsguvernør 2023-2024 i D2310 (Oslo og Vestre Viken) Rotary Norge på sosiale medier:


RSS Rotary i Norge

Loading RSS...

Nytt fra Rotary international

Loading RSS...

Frist forslag Distriktsguvernør 2026-2027
1. okt. 2023, 00.00 - 00.00

Alle klubb-presidenter har nå mottatt invitasjon t ...

Les mer